Trijo lanserar nio nya kryptovalutor på sin plattform

Trijo har nyligen lanserat nio nya kryptovalutor på sin plattform, vilket ger användarna tillgång till ett ännu bredare utbud av investeringsmöjligheter. Bland de nya kryptovalutorna finns några av de mest populära valutorna på marknaden, såsom Polkadot, Chainlink, Uniswap och Cardano. Genom denna utvidgning av sitt utbud fortsätter Trijo att upprätthålla sin position som en av de mest mångsidiga och pålitliga kryptobörserna i Sverige.

Denna lansering är en direkt respons på den ökande efterfrågan på kryptovalutor och det växande intresset för investeringar i denna nya tillgångsklass. Genom att erbjuda ett brett utbud av kryptovalutor på sin plattform, kan Trijo möta behoven hos alla typer av investerare. Detta kommer också att hjälpa till att driva marknaden för kryptovalutor framåt genom att göra det enklare för fler människor att investera i denna nya tillgångsklass.

Nya tekniken som driver Trijo gör utvecklingen av tjänster och produkter snabbare

Trijo har nyligen lanserat en teknisk plattform utvecklad a av GreenMercs AB (publ) som har möjliggjort en snabbare utveckling av Trijos tjänster och produkter. Genom att utnyttja denna teknik kan Trio förkorta tiden det tar att lansera spännande tjänster till sina användare. Detta har möjliggjort lanseringen av nio nya kryptovalutor på ett snabbare och mer effektivt sätt.

GreenMercs teknik möjliggör också en förbättring av användarupplevelsen hos Trijos. Genom denna tekniska innovation kan Trijo fortsätta att vara en ledande kryptobörs som möter behoven hos den växande kryptovaluta-marknaden.

Kontakt

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Arvid Börje Ramberg, vd för GreenMerc AB (publ)

kan nås via e-post på [email protected] eller telefon på 0709-36 86 87.

Om GreenMerc AB: GreenMerc har som ambition att vara bryggan mellan gammalt och nytt, strävande efter att uppnå tillväxt genom att lansera skalbara webbaserade finanstjänster som överbryggar traditionell finans och Decentralized Finance (DeFi). Med fokus på innovativa teknologilösningar erbjuder företaget en rad tjänster, från utveckling till färdiga, driftsatta och förvaltade lösningar, vilket möjliggör en mer tillgänglig och transparent finansmarknad för GreenMercs kunder.

Om Trijo: Trijo är ett dotterbolag till GreenMerc och Sveriges enda kryptobörs. Specialiserade på digitala valutatjänster, fortsätter Trijo att vara en pionjär inom kryptovalutamarknaden i Sverige. Med en nylanserad app tillgänglig för både iPhone och Android, och stöd för över 16 nya valutor, arbetar Trijo för att erbjuda enklare åtkomst till digitala tillgångar.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.