GreenMercs kryptobörs Trijo.se fortsätter att öka utbudet med fem nya kryptovalutor

STOCKHOLM, 24 05 13 – Med ambitionen att fortsätta leverera den bästa kundupplevelsen och det bredaste utbudet på den svenska marknaden utökar Trijo sitt utbud med fem nya kryptovalutor. Trijos kunder kan nu köpa, swappa och stakea fler kryptovalutor än hos någon annan svensk aktör. Med tillägget av USDT (Tether), Near Protocol (NEAR), Pax Gold (PAXG), Render (RNDR) samt Pepe (PEPE) kan Trijos kunder köpa 24 olika kryptovalutor. 

De nya kryptovalutorna som är tillgängliga för Trijos kunder är: 

USDT (Tether) – En stablecoin som är kopplad till amerikanska dollar.

Near Protocol (NEAR) – En plattform för decentraliserade applikationer som är både skalbar och användarvänlig.

Pax Gold (PAXG) – En token som representerar fysiskt guld, vilket tillåter investerare att handla guld digitalt.

Render (RNDR)  Erbjuder decentraliserad processorkraft.

Pepe (PEPE)  Den kanske mest kända MEME-coinen efter Dogecoin

"Att erbjuda en mångsidig portfölj av kryptovalutor är central för vår strategi att tjäna våra kunders olika investeringsbehov" säger Arvid Börje Ramberg, vd för GreenMerc.

Kontakt

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Arvid Börje Ramberg, vd för GreenMerc AB (publ)

kan nås via e-post på [email protected] eller telefon på 0709-36 86 87.

Om GreenMerc: GreenMerc har som ambition att vara bryggan mellan gammalt och nytt, med målet att uppnå tillväxt genom att lansera skalbara webbaserade finanstjänster som överbryggar traditionell finans och Decentralized Finance (DeFi). Med fokus på innovativa teknologilösningar erbjuder företaget en rad tjänster, från utveckling till färdiga, driftsatta och förvaltade lösningar, vilket möjliggör en mer tillgänglig och transparent finansmarknad för GreenMercs kunder. Läs mer på www.greenmerc.com.

Om Trijo: Trijo är ett dotterbolag till GreenMerc och Sveriges enda kryptobörs. Specialiserade på digitala valutatjänster, är Trijo en pionjär inom kryptovalutamarknaden i Sverige. Med en app tillgänglig för både iPhone och Android, och stöd för 24 nya valutor, arbetar Trijo för att erbjuda enklare åtkomst till kryptovalutor. Trijo har nyligen även lanserat en tjänst som möjliggör staking och därmed en avkastning på dina digitala tillgångar. Läs mer på www.trijo.se.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.