GreenMercs kryptobörs Trijo.se breddar utbudet med tre nya kryptovalutor

STOCKHOLM, 24 05 06 – I en strategisk satsning för att ytterligare stärka sin position på den svenska kryptomarknaden meddelar GreenMerc att deras kryptobörs Trijo lanserar tre nya kryptovalutor på sin handelsplattform. Med detta initiativ fortsätter företaget att utveckla sitt utbud och erbjuda konkurrenskraftiga alternativ för investerare och användare. Med tillägget av Avalanche (AVAX), Shiba Inu (SHIB) och TRON (TRX) är Trijo nu den Sverige-baserade kryptobörsen som erbjuder det bredaste utbudet av kryptovalutor på den svenska marknaden.

De nya kryptovalutorna som är tillgängliga för Trijos kunder är: 

Avalanche (AVAX) – Med sitt smartkontrakt-blockkedja är Avalanche utformad för att effektivisera och skala upp användningen av decentraliserade applikationer, vilket positionerar den som en stark konkurrent till Ethereum

 

Shiba Inu (SHIB) – Från att vara en meme-tillgång har Shiba Inu vuxit till att bli en globalt erkänd valuta som accepteras av hundratals handlare världen över, en indikation på ökande populäritet och acceptans.

 

TRON (TRX) – TRON förespråkar digitala innehållsskapares rättigheter genom att erbjuda en decentraliserad plattform där skapare kan erhålla full ersättning för sitt arbete, vilket utmanar traditionella medieplattformar.

 

 

"Det är viktigt för oss att ständigt förbättra vårt utbud då vi vill vara det bästa alternativet på den svenska kryptomarknaden, både beträffande pris och sortiment," säger Arvid Börje Ramberg, vd för GreenMerc.

 

Kontakt

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Arvid Börje Ramberg, vd för GreenMerc AB (publ)

kan nås via e-post på [email protected] eller telefon på 0709-36 86 87.

Om GreenMerc: GreenMerc har som ambition att vara bryggan mellan gammalt och nytt, med målet att uppnå tillväxt genom att lansera skalbara webbaserade finanstjänster som överbryggar traditionell finans och Decentralized Finance (DeFi). Med fokus på innovativa teknologilösningar erbjuder företaget en rad tjänster, från utveckling till färdiga, driftsatta och förvaltade lösningar, vilket möjliggör en mer tillgänglig och transparent finansmarknad för GreenMercs kunder. Läs mer på www.greenmerc.com.

Om Trijo: Trijo är ett dotterbolag till GreenMerc och Sveriges enda kryptobörs. Specialiserade på digitala valutatjänster, är Trijo en pionjär inom kryptovalutamarknaden i Sverige. Med en app tillgänglig för både iPhone och Android, och stöd för över 16 nya valutor, arbetar Trijo för att erbjuda enklare åtkomst till kryptovalutor. Trijo har nyligen även lanserat en tjänst som möjliggör staking och därmed en avkastning på dina digitala tillgångar. Läs mer på www.trijo.se.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.