GreenMercs egenbyggda system driver nu Trijo

Det är med stor glädje som vi presenterar att den svenska kryptobörsen Trijo framgångsrikt har bytt hela sin bakomliggande teknik till GreenMercs egenbyggda system. Uppdateringen genomfördes enligt plan med minimal påverkan för Trijos kunder och nu påbörjas arbetet med att förbättra användarupplevelsen och lansera nya produkter och tjänster. Trijo bevisade styrkan i det nya systemet tidigare i veckan när de lanserade handel i en ny tillgång, kryptovalutan Polygon (Matic), med en minimal implementeringstid.

Skalbart system

En av grundarna till GreenMerc, Steffan Sondermark, börjar utveckla serverplattformen och handelssystemet som är ryggraden i GreenMercs teknologi för över två år sedan. Steffan är en IT-entreprenör och grundare av flera företag, inklusive ett ledande webbhotell med kunder i 180 länder. Steffans expertis inom systemutveckling och arkitektur säkerställer att GreenMerc-plattformen blir ett globalt skalbart system byggt på spjutspetsteknologi.

”Teamet har arbetat mycket hårt för att kunna göra den här migreringen möjlig på såhär kort tid. Vi tog över Trijo i september förra året och sedan dess har vi haft siktet inställt på den här dagen. Att uppdateringen gick så pass bra och att vi redan rullat ut ny funktionalitet mot kunderna bevisar att vår teknologi och vårt team är en kraft att räkna med i kryptosverige!”

– Arvid Börje Ramberg, vd för GreenMerc

Kontakt

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Arvid Börje Ramberg, vd för GreenMerc AB (publ)

kan nås via e-post på [email protected] eller telefon på 0709-36 86 87.

Om GreenMerc AB: GreenMerc har som ambition att vara bryggan mellan gammalt och nytt, strävande efter att uppnå tillväxt genom att lansera skalbara webbaserade finanstjänster som överbryggar traditionell finans och Decentralized Finance (DeFi). Med fokus på innovativa teknologilösningar erbjuder företaget en rad tjänster, från utveckling till färdiga, driftsatta och förvaltade lösningar, vilket möjliggör en mer tillgänglig och transparent finansmarknad för GreenMercs kunder.

Om Trijo: Trijo är ett dotterbolag till GreenMerc och Sveriges enda kryptobörs. Specialiserade på digitala valutatjänster, fortsätter Trijo att vara en pionjär inom kryptovalutamarknaden i Sverige. Med en nylanserad app tillgänglig för både iPhone och Android, och stöd för över 16 nya valutor, arbetar Trijo för att erbjuda enklare åtkomst till digitala tillgångar.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.