GreenMerc AB (publ) publicerar årsredovisning för 2023

Årsredovisningen finns publicerad i sin helhet på GreenMercs hemsida www.greenmerc.com/finansiella-rapporter/

Utdrag ur VD-kommentar

Det är med stolthet jag presenterar en återblick på 2023, ett år som markerar en kraftig tillväxt och betydande utveckling för både Greenmerc AB och vårt dotterbolag, Ijort Invest AB, som driver varumärket Trijo.

Vi har sett en stadig ökning i både omsättning och bruttoresultat varje kvartal, ett bevis på teamets engagemang och vår förmåga att möta marknadens och kundernas förväntningar. En av våra mest utmanande uppgifter under året var migreringen av Trijos verksamhet till en ny, av Greenmerc utvecklad, teknisk plattform. Att genomföra en sådan förändring samtidigt som vi levererade handel 24/7 är en bedrift som vi är mycket stolta över! Plattformen har inte bara förbättrat vår operationella effektivitet utan även möjliggjort innovation och utveckling av nya tjänster.

Kontakt

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Arvid Börje Ramberg, vd för GreenMerc AB (publ)

kan nås via e-post på [email protected] eller telefon på 0709-36 86 87.

Om GreenMerc: GreenMerc har som ambition att vara bryggan mellan gammalt och nytt, med målet att uppnå tillväxt genom att lansera skalbara webbaserade finanstjänster som överbryggar traditionell finans och Decentralized Finance (DeFi). Med fokus på innovativa teknologilösningar erbjuder företaget en rad tjänster, från utveckling till färdiga, driftsatta och förvaltade lösningar, vilket möjliggör en mer tillgänglig och transparent finansmarknad för GreenMercs kunder. Läs mer på www.greenmerc.com.

Om Trijo: Trijo är ett dotterbolag till GreenMerc och Sveriges enda kryptobörs. Specialiserade på digitala valutatjänster, är Trijo en pionjär inom kryptovalutamarknaden i Sverige. Med en app tillgänglig för både iPhone och Android, och stöd för över 16 nya valutor, arbetar Trijo för att erbjuda enklare åtkomst till kryptovalutor. Trijo har nyligen även lanserat en tjänst som möjliggör staking och därmed en avkastning på dina digitala tillgångar. Läs mer på www.trijo.se.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.