GreenMerc AB (publ) lanserar Crowdfundingkampanj i samarbete med Accumeo

GreenMerc AB, moderbolag till Sveriges enda kryptobörs Trijo, är stolta över att meddela lanseringen av en Crowdfundingkampanj i samarbete med Accumeo.

GreenMerc strävar efter att vara en ledande aktör inom kombinationen av traditionell finans och nya digitala tillgångar samt finansiella lösningar. Crowdfundingkampanjen syftar till att samla in tillväxtkapital för GreenMerc samt bredda ägarkretsen inför en planerad börsnotering i början av nästa år.

Arvid Börje Ramberg, vd på GreenMerc kommenterar: ”Vi ser mycket potential i att föra samman traditionell finans med den digitala tillgångsvärlden. Med denna Crowdfundingkampanj får vi möjlighet att stärka vår position på marknaden och förbereda oss för börsnoteringen nästa år. Vi är mycket glada över samarbetet med Accumeo, som delar vår vision och har stor erfarenhet av framgångsrika Crowdfundingkampanjer.”

Sedan GreenMerc förvärvade Trijo har många förbättringar mot Trijos 30 000 kunder rullats ut. Hela det bakomliggande systemet har bytts ut mot GreenMercs egenutvecklade plattform vilket har möjliggjort en lansering av nio nya kryptovalutor för handel och flera andra förbättringar i användarvänligheten.

Genom den här crowdfundingkampanjen kommer vi gynna våra kunder som också väljer att bli aktieägare genom ett helt nytt Guld-konto, alla som köper fler än 250 aktier får tillgång till denna kontotyp vilket ger dig möjlighet att köpa och sälja kryptovalutor till en handelsavgift på 0,30 procent! Det är ungefär halva priset från internationella aktörer som Coinbase och mycket mer förmånligt än de svenska alternativen som har en prisnivå på 5-9,5 procent.

Kontakt

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Arvid Börje Ramberg, vd för GreenMerc AB (publ)

kan nås via e-post på [email protected] eller telefon på 0709-36 86 87.

Om GreenMerc AB: GreenMerc har som ambition att vara bryggan mellan gammalt och nytt, strävande efter att uppnå tillväxt genom att lansera skalbara webbaserade finanstjänster som överbryggar traditionell finans och Decentralized Finance (DeFi). Med fokus på innovativa teknologilösningar erbjuder företaget en rad tjänster, från utveckling till färdiga, driftsatta och förvaltade lösningar, vilket möjliggör en mer tillgänglig och transparent finansmarknad för GreenMercs kunder.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.