GreenMercs dotterbolag Trijo lanserar Ethereum Staking

PRESSMEDDELANDE

Stockholm, 25 januari 2024

Trijo, en innovatör inom den svenska kryptomarknaden och dotterbolag till GreenMerc AB (publ), är glada att kunna meddela lanseringen av Ethereum staking, en helt ny tjänst som erbjuder en avkastning på runt 3 procent per år. Denna lansering markerar en viktig milstolpe för Trijo och förstärker vår position som en ledande aktör inom kryptovalutahandel i Sverige. Under våren planerar vi att utöka detta erbjudande till att omfatta ytterligare blockkedjor.

Trijo är den första svenska kryptobörsen som erbjuder sina kunder möjligheten att få avkastning på sina ether genom staking. Staking innebär att du allokerar ditt innehav i en specifik kryptovaluta till blockkedje-nätverket och bidrar till säkerheten och effektiviteten genom att validera dess transaktioner. 

Staking är ett attraktivt sätt att få en extra avkastning på sin kryptovaluta, och fördelen med att göra det på Trijo är följande:

  • Veckovis utbetalning av avkastningen
  • Sluta stakea när du vill, ingen inlåsning
  • Låg tröskel, minsta belopp du kan stakea är 0,01 ETH
  • Kom igång på nolltid

”Med Ethereum Staking ger vi våra användare ett flexibelt sätt att få extra avkastning på sitt innehav i ether. Utan inlåsning och med veckovisa utbetalningar är det här en lösning vi är mycket stolta att kunna presentera. ” Säger Arvid Börje Ramberg, vd på GreenMerc. ”Vi börjar med Ethereum men ser fram emot att presentera staking i fler coins under våren.”

Om GreenMerc AB: GreenMerc har som ambition att vara bryggan mellan gammalt och nytt, strävande efter att uppnå tillväxt genom att lansera skalbara webbaserade finanstjänster som överbryggar traditionell finans och Decentralized Finance (DeFi). Med fokus på innovativa teknologilösningar erbjuder företaget en rad tjänster, från utveckling till färdiga, driftsatta och förvaltade lösningar, vilket möjliggör en mer tillgänglig och transparent finansmarknad för GreenMercs kunder.

Om Trijo: Trijo är ett dotterbolag till GreenMerc och Sveriges enda kryptobörs. Specialiserade på digitala valutatjänster, fortsätter Trijo att vara en pionjär inom kryptovalutamarknaden i Sverige. Med en nylanserad app tillgänglig för både iPhone och Android, och stöd för över 16 nya valutor, arbetar Trijo för att erbjuda enklare åtkomst till digitala tillgångar.

Kontakt

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Arvid Börje Ramberg, vd för GreenMerc AB (publ)

kan nås via e-post på [email protected] eller telefon på 0709-36 86 87.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.