Trijo Pro Beta lanseras: Helt ny handelsupplevelse för Trijos kunder!

PRESSMEDDELANDE

Stockholm, 18 december 2023

GreenMerc AB (publ), moderbolag till den svenska kryptobörsen Trijo, är stolta över att meddela lanseringen av betaversionen av Trijo Pro – en banbrytande ny plattform för handel med kryptovalutor i Sverige. Denna nya tjänst är ett bevis på GreenMercs engagemang för teknologisk innovation och användarcentrerad design, och erbjuder en oöverträffad handelsupplevelse för svenska kryptotraders.

Trijo Pro representerar den första implementeringen av GreenMercs avancerade teknologiska infrastruktur, vilket gör det möjligt för användare att dra nytta av hög likviditet, låga avgifter, och en rad avancerade handelsfunktioner. Vår ambition är att Trijo Pro ska bli den främsta plattformen för kryptovalutahandel i Sverige.

Betaversionen av Trijo Pro är tillgänglig för samtliga kunder hos Trijo och kommer att utvecklas kontinuerligt baserat på användarnas feedback och användarmönster. Genom denna interaktiva process strävar vi efter att skräddarsy plattformen för att uppfylla våra användares behov och önskemål på bästa möjliga sätt.

”Med Trijo Pro tar vi nästa steg i vår vision att föra samman den senaste teknologin med användarvänlighet och tillgänglighet”, säger Arvid Börje Ramberg, vd på GreenMerc. ”Det är vår övertygelse att denna plattform kommer att förändra landskapet för kryptovalutahandel i Sverige och sätta en ny standard för vad våra kunder kan förvänta sig.”

Om GreenMerc AB: GreenMerc har som ambition att vara bryggan mellan gammalt och nytt, strävande efter att uppnå tillväxt genom att lansera skalbara webbaserade finanstjänster som överbryggar traditionell finans och Decentralized Finance (DeFi). Med fokus på innovativa teknologilösningar erbjuder företaget en rad tjänster, från utveckling till färdiga, driftsatta och förvaltade lösningar, vilket möjliggör en mer tillgänglig och transparent finansmarknad för GreenMercs kunder.

Om Trijo: Trijo är ett dotterbolag till GreenMerc och Sveriges enda kryptobörs. Specialiserade på digitala valutatjänster, fortsätter Trijo att vara en pionjär inom kryptovalutamarknaden i Sverige. Med en nylanserad app tillgänglig för både iPhone och Android, och stöd för över 12 nya valutor, arbetar Trijo för att erbjuda enklare åtkomst till digitala tillgångar.

Kontakt

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Arvid Börje Ramberg, vd för GreenMerc AB (publ)

kan nås via e-post på [email protected] eller telefon på 0709-36 86 87.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.