GreenMerc lanserar annonskampanj på Dagens Industri

PRESSMEDDELANDE

Stockholm, 30 oktober 2023

GreenMerc AB (publ), moderbolag till den svenska kryptobörsen Trijo, är glada att meddela lanseringen av en ny annonskampanj på Dagens Industri. Kampanjen syftar till att genom en serie artiklar belysa de många fördelarna med att investera i bitcoin.

Artiklarna kommer att utforska olika aspekter av bitcoin som en investering och dess potential som ett värdebevarande medel och dess framtid som en dominerande digital tillgång. Vidare kommer artiklarna att diskutera faktorer som kan påverka bitcoinkursens uppgång under den närmaste tiden, såsom teknologiska framsteg, makroekonomiska trender och regulatoriska förändringar.

”Vi tror att det är viktigt att utbilda allmänheten om de unika fördelarna med bitcoin som en investering, särskilt med tanke på den snabba utvecklingen av kryptovalutamarknaden”, säger Arvid Börje Ramberg, vd på GreenMerc AB. ”Genom denna kampanj hoppas vi ge våra aktieägare och potentiella investerare en djupare insikt i kryptovalutans potential.”


Om GreenMerc AB: GreenMerc har som ambition att vara bryggan mellan gammalt och nytt, strävande efter att uppnå tillväxt genom att lansera skalbara webbaserade finanstjänster som överbryggar traditionell finans och Decentralized Finance (DeFi). Med fokus på innovativa teknologilösningar erbjuder företaget en rad tjänster, från utveckling till färdiga, driftsatta och förvaltade lösningar, vilket möjliggör en mer tillgänglig och transparent finansmarknad för GreenMercs kunder.

Om Trijo: Trijo är ett dotterbolag till GreenMerc och Sveriges enda kryptobörs. Specialiserade på digitala valutatjänster, fortsätter Trijo att vara en pionjär inom kryptovalutamarknaden i Sverige. Med en nylanserad app tillgänglig för både iPhone och Android, och stöd för över 12 nya valutor, arbetar Trijo för att erbjuda enklare åtkomst till digitala tillgångar.

Kontakt

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Arvid Börje Ramberg, vd för GreenMerc AB (publ)

kan nås via e-post på [email protected] eller telefon på 0709-36 86 87.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.