Aktieägarbrev Q3 2023

Bästa aktieägare

Hoppas ni haft en givande och produktiv sommar. När höstens blad nu börjar falla och vi står vid tröskeln till sista kvartalet av 2023, vill jag än en gång dela med mig av de senaste framstegen inom GreenMerc-koncernen under det tredje kvartalet.

Ni kommer säkert ihåg den positiva trenden vi upplevde under det andra kvartalet. Jag är mycket glad att meddela att denna trend inte bara har hållits uppe, utan även förstärkts. Vårt dotterbolag, Trijo, har upplevt en otrolig tillväxt under de senaste månaderna. Både juli och augusti blev rekordmånader, faktum är att handeln i kryptovalutor bland Trijos kunder ökade med imponerande 32 procent jämfört med det andra kvartalet i år. Detta närmar oss snabbt det efterlängtade lönsamhetsmålet och gör att vi har alla möjligheter att komma ur den här björnmarknaden som vinnare.

GreenMercs tradition av innovation fortsätter på flera håll. Vi är stolta över att berätta att GreenMerc fortsatt bygga innovativa fintechlösningar åt sina kunder och dotterbolag. Och i syfte att fortsätta denna innovationsresa och expandera vår tekniska kapacitet, har vi nyligen startat ett bolag i Rumänien. Detta nya tillskott kommer att hjälpa oss skala upp vår utvecklingsorganisation och fortsätta leverera de bästa tekniska lösningarna till våra kunder.

Men innovationer och expansion är inte allt vi har fokuserat på. Som vi tidigare antytt, planerar vi att börsnotera vårt företag. Jag kan nu bekräfta att planeringen kring vår börsnotering fortsätter enligt plan. Under hösten kommer vi att offentliggöra mer information om detta, så håll ögonen öppna för dessa spännande uppdateringar.

Sammanfattningsvis vill jag säga hur tacksam jag är för ert fortsatta förtroende och stöd. Det är tack vare er, våra värdefulla aktieägare, som vi kan fortsätta växa, innovera och förbättra vår bransch. Vi ser fram emot ett ännu mer framgångsrikt avslut på året och till att dela dessa framgångar med er.

Tack för ert förtroende. Framåt tillsammans!

Med vänliga hälsningar,

Stockholm, 19 oktober 2023

Arvid Börje Ramberg
VD GreenMerc AB (publ)

 

Om GreenMerc AB (publ): GreenMerc, ett ledande fintech-företag baserat i Stockholm, sammanför innovation och nyskapande teknik för att tillhandahålla kundcentrerade finansiella lösningar med global räckvidd. Med en ambition att sömlöst integrera traditionella finansiella tjänster med digitala tillgångar strävar GreenMerc efter att revolutionera finanssektorn, samtidigt som de erbjuder oöverträffad användarvänlighet och flexibilitet.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Arvid Börje Ramberg, vd för GreenMerc, kan nås via e-post på [email protected] eller telefon på 0709-36 86 87.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.