Crowdfundingrunda tillsammans med Accumeo avslutad – förlänger för strategiska investerare

GreenMerc har avslutat sin crowdfundingkampanj med överväldigande stöd från investerarna, då emissionen hittills övertecknats med 40%. För att möta kraven från nya strategiska investerare har GreenMerc beslutat att öka emissionsstorleken. Vi har också förlängt teckningstiden med två veckor för att ge aktieägare mer tid att utvärdera möjligheterna. Sista dagen för att teckna aktier via Accumeo är den 31 maj.

Det svenska mjukvarubolaget GreenMerc stänger sin crowdfundingkampanj via Accumeo idag och är överväldigade av det positiva mottagandet från investerarna under emissionen, som än så länge är övertecknad med hela 40%. För att tillmötesgå kraven från nya strategiska investerare har vi beslutat att öka emissionsstorleken. Dessutom har GreenMerc valt att förlänga teckningstiden med två veckor för att ge alla aktieägare, både gamla och nya, tillräckligt med tid att utvärdera de spännande möjligheter som ligger framför bolaget. Sista dagen för att teckna aktier via crowdfundingplattformen Accumeo är den 31 maj.

Fortsätter utveckla Trijo

GreenMerc har, under de senaste månaderna, nått flera betydande milstolpar och levererat på sina ambitiösa planer. Dotterbolaget Trijo drivs nu av GreenMercs egenbyggda system vilket innebär en ökad kundupplevelse och det största utbudet bland svenska kryptomäklare. En mobilapp lanserades under våren vilket gör Trijos produkter mer tillgängliga än någonsin tidigare. Maj var en särskilt framgångsrik månad för Trijo, med en imponerande ökning av preliminär månadsomsättning med hela 50%.

Trijo har också lagt stor vikt vid att stärka KYC/AML-åtgärder för att öka säkerheten och transparensen i processer och rutiner. Detta är ett viktigt steg för att möta de kommande regleringarna inom fintech-sektorn i allmänhet och digitala tillgångar i synnerhet. 

Närmar sig lönsamhet

Trijo är nu mycket nära att nå lönsamhet. Dessutom har GreenMerc fått en genombrottsorder som möjliggör samarbete med 3500 banker globalt, vilket tar bolaget närmare sin vision att bli en global aktör.

Arvid Börje Ramberg, VD för GreenMerc, kommenterar: “Vi är extremt stolta över att ha tilldelats denna uppgift. Det bevisar kapabiliteten i vårt tekniska erbjudande och vår förmåga att leverera lösningar som kan hantera komplexa behov. Vi ser en enorm potential för att expandera vår verksamhet baserat på den teknik vi utvecklar för denna första kund.”

Med dessa stora framsteg inom räckhåll har GreenMerc beslutat att tidigarelägga sina satsningar inom traditionell fintech. Denna strategiska förändring har blivit möjlig tack vare full finansiering av den nya plattformen från denna kund.

För att teckna aktier under den förlängda teckningstider är du välkommen att höra av dig på [email protected] eller logga in på ditt Trijo-konto och trycka på fliken ”Crowdfunding”.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.