GreenMerc utvecklar ny tjänst

GreenMerc AB (publ) är stolta att meddela mottagandet av ett Letter of Intent (LOI) för att utveckla en banbrytande finansiell tjänst. Avtalet innebär att GreenMerc AB kommer att tillhandahålla en tjänst som betydligt förstärker kundens finansiella förvaltningstjänster.

Tjänsten planeras att integrera cirka 3500 banker i Europa, vilket möjliggör skapandet av skräddarsydda rådgivningstjänster genom att använda AI-teknik för att analysera individuella transaktionsmönster.

Arvid Börje Ramberg, VD för GreenMerc AB, kommenterar: “Vi är extremt stolta över att ha tilldelats denna uppgift. Det bevisar kapabiliteten i vårt tekniska erbjudande och vår förmåga att leverera lösningar som kan hantera komplexa behov. Vi ser en enorm potential för att expandera vår verksamhet baserat på den teknik vi utvecklar för denna första kund.”

GreenMerc AB kommer att ha ansvaret för att utforma, implementera och underhålla tjänsten.

Om GreenMerc AB (publ): GreenMerc AB, ett ledande fintech-företag baserat i Stockholm, sammanför innovation och nyskapande teknik för att tillhandahålla kundcentrerade finansiella lösningar med global räckvidd. Med en ambition att sömlöst integrera traditionella finansiella tjänster med digitala tillgångar, strävar GreenMerc efter att revolutionera finanssektorn, samtidigt som de erbjuder oöverträffad användarvänlighet och flexibilitet.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Arvid Börje Ramberg, VD för GreenMerc, kan nås via e-post på [email protected] eller telefon på 0709-36 86 87.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.