Trijo lanserar mobilapp utvecklad av GreenMerc

Trijo, en svensk kryptobörs, är glada att meddela lanseringen av deras första mobilapplikation, nu tillgänglig för nedladdning på Google Play Store. En version till iOS, iPhones operativsystem, inväntar godkännande av Apples app store och väntas kunna lanseras inom kort.

 

Första versionen

Mobilappen är en förlängning av Trijos plattform och ger kunderna enkel och säker tillgång till utvalda delar av Trijos tjänster, direkt från sin mobil.

Funktioner som finns tillgängliga i appen inkluderar insättning av pengar med Trustly, snabbköp av kryptovalutor, samt uttag av pengar eller kryptotillgångar till kundens plånbok. Dessutom kan kunder välja att behålla sina kryptovalutor säkert i Trijos inbyggda plånbokstjänst i appen.

Det bör noteras att denna version av appen är den första, och medan den innehåller viktiga och nödvändiga funktioner, kommer den fortsatt att utvecklas. Trijo planerar att expandera appens funktionalitet med avancerade köp och andra tjänster inom en snar framtid.

Här kan du ladda ned Trijos app

Underliggande teknik utvecklad av GreenMerc

VD för Trijo, Arvid Börje Ramberg, kommenterade lanseringen: “Det är väldigt roligt att kunna presentera en första version av Trijos app, stort tack till teamet som lyckats utveckla denna på väldigt kort tid efter vår stora systemuppdatering i februari i år där GreenMercs teknik implementerades i Trijos system.”

Trijo arbetar för närvarande med att göra appen tillgänglig för iOS-användare. Appen väntar på godkännande från Apple och kommer att lanseras på App Store så snart processen är klar.

Om Trijo

Trijo är en svensk kryptobörs som gör det enkelt och säkert för användare att köpa, sälja och hålla kryptovalutor. Med en starkt engagerad användarbas och en passion för innovation är Trijo dedikerade till att ständigt förbättra och utveckla sina tjänster och teknik.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.