GreenMercs egenbyggda system driver nu Trijo

GreenMercs tekniska system driver nu Trijo

Det är med stor glädje som vi presenterar att den svenska kryptobörsen Trijo framgångsrikt har bytt hela sin bakomliggande teknik till GreenMercs egenbyggda system. Uppdateringen genomfördes enligt plan med minimal påverkan för Trijos kunder och nu påbörjas arbetet med att förbättra användarupplevelsen och lansera nya produkter och tjänster. Trijo bevisade styrkan i det nya systemet tidigare i veckan när de lanserade handel i en ny tillgång, kryptovalutan Polygon (Matic), med en minimal implementeringstid.

Skalbart system

En av grundarna till GreenMerc, Steffan Sondermark, börjar utveckla serverplattformen och handelssystemet som är ryggraden i GreenMercs teknologi för över två år sedan. Steffan är en IT-entreprenör och grundare av flera företag, inklusive ett ledande webbhotell med kunder i 180 länder. Steffans expertis inom systemutveckling och arkitektur säkerställer att GreenMerc-plattformen blir ett globalt skalbart system byggt på spjutspetsteknologi.

”Teamet har arbetat mycket hårt för att kunna göra den här migreringen möjlig på såhär kort tid. Vi tog över Trijo i september förra året och sedan dess har vi haft siktet inställt på den här dagen. Att uppdateringen gick så pass bra och att vi redan rullat ut ny funktionalitet mot kunderna bevisar att vår teknologi och vårt team är en kraft att räkna med i kryptosverige!”

– Arvid Börje Ramberg, vd för GreenMerc

Om GreenMerc:
GreenMerc är ett svenskt bolag som utvecklar finansiella tjänster med global potential. Fintech, ny teknik och innovation i en oslagbar kombo. Vår vision är att vara en aktör som på ett sömlöst sätt låter oss leverera både krypto och fiat-tjänster från samma företag.

Om Trijo:
Trijo är i dag Sveriges enda renodlade börs för handel med kryptovalutor. Bolaget grundades 2018 och har sedan dess växt stadigt på den svenska marknaden. I dag har Trijo omkring 31 000 registrerade kunder och en handelsvolym på SEK 300 miljoner under 2022. Trijo är ett av få kryptobolag som är registrerade hos svenska Finansinspektionen.

Kontaktuppgifter:
Arvid Börje Ramberg, vd för GreenMerc och Trijo, nås på mejladress [email protected] eller på telefonnummer 0709-36 86 87.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.