Bitcoinpodden är Sveriges populäraste podcast om bitcoin och andra kryptovalutor

Bitcoin är ett fascinerande ämne, men inte alltid helt enkelt att förstå. Därför finns Bitcoinpodden – Sveriges största podcast om bitcoin och kryptorelaterade ämnen.

För att hjälpa människor att förstå och analysera vad som händer i bitcoinvärlden driver Trijo en podcast som handlar om just bitcoin. Den heter Bitcoinpodden och utkommer varje fredag vid lunchtid.

Numera är den även Sveriges populäraste podd om bitcoin och andra kryptovalutor. I alla fall om man får tro topplistan för näringsliv hos streamingtjänsten Spotify.

Där har Bitcoinpodden den senaste veckan legat på en plats under 50 av de mest lyssnade näringslivspoddarna.

Förklarande och inkluderande

I varje avsnitt av Bitcoinpodden analyseras först den senaste veckans nyhetshändelser. Sedan brukar det ske en intervju av en gäst.

Vinkeln är alltid bitcoin, även om det kan hända att även andra kryptovalutor, makroekonoimska händelser samt penningpolitik diskuteras.

Bitcoinpodden försöker alltid att vara förklarande och inkluderande. Det är helt enkelt en bra podcast om man dels vill ta del av analyser av vad som händer på marknaderna och på makroekonomisk nivå i världen, dels fördjupa sin kunskap om bitcoin och kryptovalutans plats i världen.

Den är också ett bra sätt att få tips om hur man undviker fallgropar när det gäller bitcoin.

Bitcoinpodden, som hittas där poddar finns och på Youtube, görs i samarbete med Trijo och produceras av kryptonyhetssajten Trijo News.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.