Greenmerc utökar sin ”advisory board” med två tunga namn

Fler erfarna rådgivare ansluter till Greenmerc

Sedan tidigare utgörs Greenmercs så kallade ”advisory board” av erfarna entreprenörer och investerare som Peter Martin, Alexander Hagen och Magnus Wallén.

Vi är mycket glada över att kunna presentera ytterligare ett par personer som nu ansluter till vår rådgivande grupp: Dennis Engström och Erik Berggren.

Stor erfarenhet av reglerad finansverksamhet

Dennis Engström är vd för Peak Asset Management och har stor erfarenhet av reglerad finansverksamhet. Som tidigare vd för det svenska företaget XBT Provider har han även gedigen kunskap om kryptotillgångar.

Jag har följt kryptovalutors utveckling både i min tidigare yrkesroll på XBT Provider men också genom de finansiella innovationer som följer. Greenmerc är i min mening det mest nyskapande svenska kryptobolaget och med en ambition att integrera traditionell fintech och kryptovalutor blir resan mycket intressant att vara en del av, säger Dennis Engström.

Erik Berggren är en framgångsrik entreprenör som lotsat S-Bolagen till ett företag med omkring 500 miljoner kronor i omsättning och över 25 procent i vinstmarginal.

Greenmerc är ett spännande och intressant bolag där jag hoppas att min erfarenhet från både finansiella bolag och företagsbyggande av mindre bolag kan komma till nytta, säger Erik Berggren.

Tillsammans bidrar de båda med värdefulla erfarenheter och insikter som kommer att vara till stor hjälp för styrelse och ledning i arbetet med att bygga och utveckla Greenmerc.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.