Trijo förbättrar kryptohandeln för sina kunder – ökar likviditeten i orderboken

Den svenska kryptobörsen Trijo tar ytterligare ett steg mot att bli det ledande kryptobolaget i Norden.

Genom att själva gå in som market maker utökar kryptobörsen likviditeten i sin orderbok avsevärt.

Det betyder att Trijos kunder från och med nu kan köpa och sälja kryptovalutor för större summor – utan att det inverkar på kursen. Courtaget förblir oförändrat.

– Det här är en gamechanger. Denna förändring är ett första steg för Trijo och Greenmerc att implementera vår överlägsna likviditet och teknik i vår strävan efter att skapa nya produkter och tjänster till vår växande kundbas, säger Arvid Börje Ramberg, vd på Trijo.

Utökad trygghet för kunderna

Genom egen market making minskar även Trijo beroendet av externa aktörer, vilket i sin tur skapar bättre driftsäkerhet och operationell regelsäkerhet samt övergripande utökad trygghet för kunderna.

– Förutom en mycket djupare likviditet får våra kunder även en dynamisk orderbok där de kan följa ordrarna i realtid. Detta är också en grund som bäddar för fler och större förbättringar på sikt, säger Arvid Börje Ramberg.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.