Intervju med GreenMercs vd i Börsvärlden

Börsvärlden möter Arvid Börje Ramberg, vd för fintechbolaget GreenMerc som nyligen förvärvade kryptobörsen Trijo.

För de som inte vet så mycket om er på GreenMerc, kan du berätta vad ni gör?

Vi bygger en brygga mellan krypto och traditionell finans. Övertygelsen som genomsyrar allt vi gör är att digitala tillgångar kommer bli en allt viktigare del av våra liv. Det ger oss förutsättningar att skapa tjänster och produkter som löser nyckelproblem för privatpersoner och företag genom att utnyttja möjligheterna med den senaste tekniken.

GreenMerc har utvecklat de bakomliggande systemen under de senaste två åren. Det är en överlägsen likviditetsmotor för digitala tillgångar som gör att vi är den första svenska aktören med ett handelserbjudande som kan konkurrera med de globala börsern.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.