GreenMerc presenterar sin Advisory Board

Vi är mycket glada att kunna presentera vår Advisory Board som utgörs av Peter Martin, Alexander Hagen och Magnus Wallén. Tillsammans bidrar de med värdefulla insikter och erfarenheter som kommer att vara till stor hjälp för styrelse och ledning i arbetet att bygga GreenMerc!

Peter Martin

Peter är Senior Advisor/Coach, entreprenör och investerare som varit med och startat och finansierat ett otal företag. Peter är en av grundarna av ett av de framgångsrikaste internetkonsultbolagen i Sverige: Connecta och har verkat som investerare och coach för bolag som DanAds, Backbone Consulting och Avidly Sweden.

Alexander Hagen

Alexander Hagen har mer än 25 års arbetslivserfarenhet från finansbranschen i Norge. Efter studierna började han sin karriär på Oslo Börs inom derivatavdelningen. Efter detta har Alexander haft roller som market maker, proprietary trader och fondförvaltare inom olika företag inklusive ABG Sundal Collier, Danske Bank och Carnegie. Alexander är en specialist på handel med optioner och har mer än fem års erfarenhet av handel med kryptotillgångar.

Magnus Wallén

Magnus är grundare och delägare av Media720 AB som erbjuder konsulttjänster inom management och kompetensförsörjning. Han har gedigen erfarenhet av media, marknadsföring, kommunikation och kompetensförsörjning. Magnus började sin karriär inom försäljning på IDG och har därefter haft roller som försäljnings-, informations- och marknadschef, VD och konsult på bolag som IDG, Egmont, Dagens Industri och Svenskt Näringsliv.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.