Totte Löfström kliver på som styrelseledamot

GreenMerc är glada att kunna meddela att Totte Löfström ansluter sig till styrelsen.

Totte är grundare och tidigare VD för den svenska kryptobörsen Trijo som förvärvades av ett börsnoterat bolag i Norge. I samband med uppbyggnaden av Trijo fick Totte viktig kunskap och erfarenhet kring hur tillsynsmyndigheterna i Norden förhåller sig till företag verksamma inom krypto. Han tar med sig denna kunskap till GreenMerc vilket kommer vara mycket värdefullt för företagets fortsatta framgång.

Förutom detta har han också rollen som kryptoexpert i svensk media, och arbetar i dag framför allt inom medtech för husdjur. Totte har en bakgrund som journalist från sin tid som debattchef på Nyheter24.

Totte är utbildad retoriker vid Örebro Universitet.

”Jag tycker att det känns fantastiskt roligt att få vara en del av GreenMerc. Både styrelsen och ledning utgörs av otroligt kompetenta personer med gedigen erfarenhet av bolagsbyggande, vilket jag tror är en direkt nödvändighet när man ger sig in i kryptobranschen i dag. Jag ser fram emot att få vara med och bygga upp GreenMerc till det ledande kryptobolaget i Norden.”

– Totte Löfström

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.