Gina Pari blir ny styrelseledamot

Senaste tillskottet till GreenMercs styrelse är Gina Pari. Med erfarenhet från fintech som Head of Sales på bolagen Safello och Zimpler samt inom tech-bolag som Tobii kommer Gina att bidra med värdefulla insikter och kunskap till team GreenMerc! 

Ginas kompetens inom blockchain och altcoins är unik i Sverige vilket kommer vara en enorm tillgång för GreenMercs framtida utveckling. Hon grundade Sweblocks under 2018 i syfte att minska ojämställdheten inom blockchain. Hon har även varit Vertical Lead IoT & Emerging Tech på Swedish Blockchain Association under 2019. Gina har varit verksam inom IT och finans sedan 2004 (Citi, Intel, Wind River, Tobii).

”Efter att ha blivit kontaktad av GreenMerc AB för att ingå i bolagsstyrelsen bestämde jag mig för att acceptera erbjudandet i början av maj. Jag är glad över den styrelseroll som bolagets grundare har anförtrott mig och ser fram emot att kunna bidra till bolagets framgång.

– Gina Pari

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.