Kjell Bjurefeldt blir ny styrelseledamot och tar rollen som CFA

Vi är glada att kunna meddela att Kjell Bjurefeldt, med lång erfarenhet från finansbranschen och olika compliance-relaterade roller, går in i GreenMercs styrelse.

Kjells arbetserfarenhet inkluderar att han har varit CFO för SEB Asset Management, CFO för HSBC, VD och en grundare av ABG Sundal Collier, VD för Kepler Markets och fungerar nu som CFO för Peak Asset management. Kjell utses även till CFA (Certified Financial Analyst) för GreenMerc.

Efter att ha blivit inbjuden att ingå i GreenMerc ABs styrelse har jag idag accepterat erbjudandet. Jag ser fram emot denna spännande utmaning och har även tagit på mig den viktiga rollen som CFA, vilket innebär huvudansvar för GreenMercs arbete mot penningtvätt.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.