Harvest Advokatbyrå arbetar på KYC och AML för GreenMercs räkning

Harvest Advokatbyrå har anlitats för att, tillsammans med GreenMerc, ta fram processer och dokumentation som garanterar efterlevnad av föreskrifter angivna av Finansinspektionen. Harvest erbjuder omfattande juridisk rådgivning för dem som är sysslar med eller planerar att ägna sig åt tillståndspliktiga verksamheter. De ger råd till banker, fondförvaltare, värdepappersföretag, betalningsinstitut, försäkringsbolag och andra aktörer inom finanssektorn i såväl Sverige som utomlands med frågor om efterlevnad, internrevision, ansökningsförfaranden, finansiering och andra typer av juridiska frågor. GreenMerc är glada över att arbeta tillsammans med en så välrenommerad advokatbyrå.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.