Initiala Fintech-planer arbetas fram och GreenMerc registreras som svenskt aktiebolag

I samband med att den första versionen av GreenMercs kryptohandelsplattform lanseras som en intern version börjar Steffan arbeta med Ari Liukko. Ari är en erfaren IT-entreprenör med bakgrund som konsult som gick vidare och startade flera framgångsrika företag inom informationsteknologi, två som han listade på Nordic Growth Market. Tillsammans med Steffan utgör de ett starkt team med lång erfarenhet av att bygga innovativa och kundfokuserade produkter.

I den här versionen blir styrkan i GreenMerc-plattformen tydlig med volym och en orderbok i de största kryptovalutorna som är oöverträffade på någon annan börs. Tänk dig att handla Bitcoin med en spread på bara några kronor!

Det finns en betydande affärsmöjlighet i att erbjuda en modern integrerad fintechtjänst som befintliga banker inte kan eller vill erbjuda på grund av av deras trögrörlighet och extremt höga kostnadsläge. Vidare tror vi att dagens kunder förväntar sig en helt annan lyhördhet och personifierad service där innovationer inom teknik nyttjas fullt ut.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.