Utveckling av GreenMercs serverplattform startar

Steffan Sondermark börjar utveckla serverplattformen och market maker-systemet som kommer att bli ryggraden i GreenMercs produkterbjudande och system. Steffan är en IT-entreprenör och grundare av flera företag, inklusive ett ledande webbhotell med kunder i 180 länder. Steffans expertis inom systemutveckling och arkitektur säkerställer att GreenMerc-plattformen blir ett globalt skalbart system byggt på spjutspetsteknologi.

 

Fintech, ny teknik och innovation i en oslagbar kombo. Något som gamla banker önskar att de hade men som de inte ger gång gång. En tjänst med lyhördhet, skräddarsydd efter dina behov, där tekniken används för maximal kostnadseffektivitet och skalbarhet. GreenMerc gör det möjligt!

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.