Två nya kryptovalutor tillgängliga för handel på GreenMercs kryptobörs Trijo

Stockholm 18 juni 2024 | I en satsning för att ytterligare stärka sin position på den svenska kryptomarknaden meddelar GreenMerc att deras kryptobörs Trijo listar två nya kryptovalutor på sin handelsplattform. Med detta initiativ fortsätter Trijo att utveckla sitt utbud och erbjuda konkurrenskraftiga alternativ för investerare och användare. Med tillägget av Bitcoin Cash (BCH) och Aptos (APT) är Trijo nu den kryptobörs som erbjuder det bredaste utbudet av kryptovalutor bland svenska aktörer på marknaden.

De nya kryptovalutorna som är tillgängliga för handel för Trijos kunder är:

Bitcoin Cash (BCH) – Bitcoin Cash (BCH) är en kryptovaluta som skapades som en avknoppning från Bitcoin i augusti 2017. Syftet med Bitcoin Cash var att öka transaktionskapaciteten genom att öka blockstorleken från 1 MB till 8 MB, vilket möjliggör snabbare och billigare transaktioner. Det lanserades som ett alternativ till Bitcoin för dagliga betalningar och handel.

Aptos (APT) – Aptos är en nyare kryptovaluta och blockchain-projekt som fokuserar på att skapa en högpresterande och skalbar plattform för decentraliserade applikationer (dApps). Aptos använder avancerad teknik och konsensusmekanismer för att erbjuda snabba transaktioner och hög säkerhet, med målet att bli en ledande infrastruktur för nästa generationens blockchain-applikationer.

De nya kryptovalutorna har valts ut baserat på kriterier som likviditet, marknadskapitalisering och hur länge de har funnits på marknaden.

"Trijos kunder kan nu välja mellan 26 olika kryptovalutor, fler än hos någon annan svensk aktör. Att kunna ge våra användare stor valfrihet och hela tiden förbättra vår tjänst tror vi är nyckeln för att bygga Sveriges bästa kryptobörs." säger Arvid Börje Ramberg, VD för GreenMerc.

Kontakt

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Arvid Börje Ramberg, [email protected]

Om GreenMerc: GreenMerc har som ambition att vara bryggan mellan gammalt och nytt, med målet att uppnå tillväxt genom att lansera skalbara webbaserade finanstjänster som överbryggar traditionell finans och Decentralized Finance (DeFi). Med fokus på innovativa teknologilösningar erbjuder företaget en rad tjänster, från utveckling till färdiga, driftsatta och förvaltade lösningar, vilket möjliggör en mer tillgänglig och transparent finansmarknad för GreenMercs kunder. Läs mer på www.greenmerc.com.

Om Trijo: Trijo är ett dotterbolag till GreenMerc och Sveriges enda kryptobörs. Specialiserade på digitala valutatjänster, är Trijo en pionjär inom kryptovalutamarknaden i Sverige. Med en app tillgänglig för både iPhone och Android, och stöd för 24 nya valutor, arbetar Trijo för att erbjuda enklare åtkomst till kryptovalutor. Trijo har nyligen även lanserat en tjänst som möjliggör staking och därmed en avkastning på dina digitala tillgångar. Läs mer på www.trijo.se.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.