Oleg Sutjagin investerar i GreenMerc och ansluter sig till GreenMercs advisory board

Stockholm 18 juni 2024 | GreenMerc, ett fintech-bolag som nyligen noterades på NGM SME, välkomnar entreprenören och investeraren Oleg Sutjagin till bolagets advisory board och som investerare genom ett teckningsåtagande i GreenMercs notering. Oleg Sutjagin är VD och grundare av Sutjagin Capital, ett investmentbolag som fokuserar på tillväxtinvesteringar.

Oleg Sutjagin har en lång och framgångsrik karriär inom public equity och riskkapital, med en särskild expertis inom marknadsanalys och strategiska investeringar.

“Jag ser fram emot att stödja GreenMerc i deras fortsatta expansion och utveckling. Deras position på marknaden och den spännande tillväxtpotential de besitter var avgörande faktorer för min investering. Jag tror att vi har en väldigt spännande resa framför oss.” säger Oleg Sutjagin.

Arvid Börje Ramberg, VD för GreenMerc, kommenterar: “Vi är mycket glada över att välkomna Oleg Sutjagin till vårt advisory board. Hans omfattande erfarenhet inom investeringar och entreprenörskap kommer att vara ovärderlig för oss.”

GreenMerc ser fram emot att dra nytta av Oleg Sutjagins erfarenhet och råd när företaget fortsätter sin tillväxtresa och strävar efter att leverera värde till sina aktieägare.

Kontakt

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Arvid Börje Ramberg, vd för GreenMerc AB (publ)

kan nås via e-post på [email protected] eller telefon på 0709-36 86 87.

Om GreenMerc: GreenMerc strävar efter att koppla samman traditionell finans och decentraliserad finans (defi), med målet att driva tillväxt genom lansering av skalbara webbaserade finanstjänster. Företaget fokuserar på innovativa teknologilösningar och erbjuder en bred portfölj av tjänster, från utveckling till färdiga, driftsatta och förvaltade lösningar, vilket möjliggör en mer tillgänglig och transparent finansmarknad för GreenMercs kunder. GreenMerc är noterat på NGM Nordic SME med tickern GMERC B. Läs mer på www.greenmerc.com.

Om Trijo: Trijo är ett dotterbolag till GreenMerc och Sveriges enda kryptobörs. Trijo är en pionjär inom kryptovalutamarknaden i Sverige och specialiserade på digitala valutatjänster. Med en app tillgänglig för både iPhone och Android, och stöd för 26 nya valutor, arbetar Trijo för att erbjuda enklare åtkomst till kryptovalutor. Trijo har nyligen även lanserat en tjänst som möjliggör staking, vilket ger avkastning på digitala tillgångar. Läs mer på www.trijo.se.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.