GreenMercs kryptobörs Trijo lägger till två nya kryptovalutor för handel

Stockholm 11 juli 2024 | För att ytterligare stärka sin position på den svenska kryptomarknaden meddelar GreenMerc att deras kryptobörs Trijo nu listar två nya kryptovalutor på sin handelsplattform. Detta initiativ är ett led i företagets strävan att utveckla sitt utbud och erbjuda konkurrenskraftiga alternativ för investerare och användare. Med tillägget av XLM och ARB erbjuder Trijo nu det bredaste utbudet av kryptovalutor bland svenska aktörer på marknaden.

De nya kryptovalutorna som nu är tillgängliga för handel för Trijos kunder är:

XLM (Stellar) – Stellar är en kryptovaluta skapad för att underlätta snabba och billiga gränsöverskridande transaktioner. Stellar-nätverket har som mål att koppla samman finansiella institutioner och erbjuda effektiva lösningar för överföringar av pengar globalt. XLM används som en brygga för att möjliggöra dessa transaktioner, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för både individer och företag som söker en pålitlig och snabb betalningslösning.

ARB (Arbitrum) – ARB är en kryptovaluta skapad på Arbitrum, en plattform som fokuserar på att förbättra skalbarheten för Ethereum-nätverket genom en layer 2-lösning. Arbitrum möjliggör snabbare och billigare transaktioner genom att avlasta huvudnätverket och erbjuda hög prestanda och säkerhet för decentraliserade applikationer (dApps). Målet är att bli en ledande infrastruktur för nästa generationens blockchain-applikationer.

De nya kryptovalutorna har valts ut baserat på kriterier som likviditet, marknadskapitalisering och hur länge de har funnits på marknaden.

”Nu lägger vi till ytterligare två kryptovalutor som våra kunder kan köpa, sälja eller swappa. Vi erbjuder totalt 28 olika kryptovalutor, fler än hos någon annan svensk aktör, för att ge användarna valfrihet när vi fortsätter bygga Sveriges bästa kryptobörs.” säger Arvid Börje Ramberg, VD för GreenMerc.

Kontakt

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Arvid Börje Ramberg, [email protected]

Om GreenMerc: GreenMerc strävar efter att koppla samman traditionell finans och decentraliserad finans (defi), med målet att driva tillväxt genom lansering av skalbara webbaserade finanstjänster. Företaget fokuserar på innovativa teknologilösningar erbjuder en bred portfölj av tjänster, från utveckling till färdiga, driftsatta och förvaltade lösningar, vilket möjliggör en mer tillgänglig och transparent finansmarknad för GreenMercs kunder. GreenMerc är noterat på NGM Nordic SME med tickern GMERC B. Läs mer på www.greenmerc.com.

Om Trijo: Trijo är ett dotterbolag till GreenMerc och Sveriges enda kryptobörs. Trijo är en pionjär inom kryptovalutamarknaden i Sverige och specialiserade på digitala valutatjänster. Med en app tillgänglig för både iPhone och Android, och stöd för 28 nya valutor, arbetar Trijo för att erbjuda enklare åtkomst till kryptovalutor. Trijo har nyligen även lanserat en tjänst som möjliggör staking, vilket ger avkastning på digitala tillgångar. Läs mer på www.trijo.se.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.