GreenMercs kryptobörs Trijo fortsätter förbättra sin avancerade tradingtjänst

Stockholm 13 juni 2024 | GreenMercs dotterbolag Trijo lanserar en ny funktion för att förbättra handelsupplevelsen för sina användare – Stop Loss. Denna nya funktion ger Trijos användare fler handelsmöjligheter för att hjälpa dem att lyckas med sin handel. Funktionen är en förutsättning vid aktiv trading och Trijo är den första svenska kryptoaktören som implementerar en sådan lösning.

Stop Loss-funktionen är utformad för att hjälpa investerare att säkra vinster och minimera nedsidan i volatila marknader genom att de kan sätta en nedre gräns för när en säljorder automatiskt ska genomföras. När priset på en tillgång når den angivna nivån, utlöses en automatisk försäljning.

Lanseringen av Stop Loss är ett led i Trijos arbete att ständigt förbättra användarupplevelsen och tillhandahålla avancerade verktyg för alla nivåer av kryptoinvesterare, från nybörjare till professionella handlare.

Kontakt

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Arvid Börje Ramberg, [email protected]

Om GreenMerc: GreenMerc har som ambition att vara bryggan mellan gammalt och nytt, med målet att uppnå tillväxt genom att lansera skalbara webbaserade finanstjänster som överbryggar traditionell finans och Decentralized Finance (DeFi). Med fokus på innovativa teknologilösningar erbjuder företaget en rad tjänster, från utveckling till färdiga, driftsatta och förvaltade lösningar, vilket möjliggör en mer tillgänglig och transparent finansmarknad för GreenMercs kunder. Läs mer på www.greenmerc.com.

Om Trijo: Trijo är ett dotterbolag till GreenMerc och Sveriges enda kryptobörs. Specialiserade på digitala valutatjänster, är Trijo en pionjär inom kryptovalutamarknaden i Sverige. Med en app tillgänglig för både iPhone och Android, och stöd för 24 nya valutor, arbetar Trijo för att erbjuda enklare åtkomst till kryptovalutor. Trijo har nyligen även lanserat en tjänst som möjliggör staking och därmed en avkastning på dina digitala tillgångar. Läs mer på www.trijo.se.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.