GreenMerc utvecklar nytt affiliate-system för kryptobörsen Trijo

Stockholm 17 juni 2024 | Trijo, en svensk kryptobörs, har tillsammans med GreenMerc utvecklat ett nytt och innovativt affiliate-program. Programmet ger Trijos kunder möjligheten att ge sina vänner 100 kronor i bitcoin när de registrerar sig via en unik länk, och som tack för hjälpen får den som bjuder in 25 % av courtageavgifterna som de som signar upp sig med deras länk genererar under sex månader.

Det nya affiliate-programmet är designat för att belöna Trijos lojala användare samtidigt som det hjälper till att expandera användarbasen på ett organiskt och kostnadseffektivt sätt. Programmet fungerar på ett enkelt och transparent sätt: när en ny användare registrerar sig via en befintlig användares länk, erhåller den nya användaren 100 kr i bitcoin, och den ursprungliga användaren får 25 % av de courtageavgifter som genereras av den nya användarens handel i sex månader.

Arvid Börje Ramberg, VD för GreenMerc, säger:

Vi är mycket entusiastiska över att lansera detta nya affiliate-program. Det är en fantastisk möjlighet för våra användare att inte bara introducera sina vänner till Trijo och bitcoin, utan också att själva tjäna på det. Vi tror att detta program kommer att stärka gemenskapen bland våra kunder och skapa en ännu mer dynamisk och engagerad användarbas.

Affiliate-programmet är en del av Trijos pågående satsning på att förbättra användarupplevelsen och skapa värde för sina kunder. Genom utvecklingen av GreenMercs tekniska plattform fortsätter Trijo att erbjuda innovativa lösningar och verktyg för kryptovalutahandel.

För mer information om affiliate-programmet och hur du kan börja tjäna på att dela Trijo med dina vänner, besök vår webbplats på www.trijo.se/affiliate

Kontakt

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Arvid Börje Ramberg, [email protected]

Om GreenMerc: GreenMerc har som ambition att vara bryggan mellan gammalt och nytt, med målet att uppnå tillväxt genom att lansera skalbara webbaserade finanstjänster som överbryggar traditionell finans och Decentralized Finance (DeFi). Med fokus på innovativa teknologilösningar erbjuder företaget en rad tjänster, från utveckling till färdiga, driftsatta och förvaltade lösningar, vilket möjliggör en mer tillgänglig och transparent finansmarknad för GreenMercs kunder. Läs mer på www.greenmerc.com.

Om Trijo: Trijo är ett dotterbolag till GreenMerc och Sveriges enda kryptobörs. Specialiserade på digitala valutatjänster, är Trijo en pionjär inom kryptovalutamarknaden i Sverige. Med en app tillgänglig för både iPhone och Android, och stöd för 24 nya valutor, arbetar Trijo för att erbjuda enklare åtkomst till kryptovalutor. Trijo har nyligen även lanserat en tjänst som möjliggör staking och därmed en avkastning på dina digitala tillgångar. Läs mer på www.trijo.se.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande eller ange din epostadress om du endast vill ha GreenMercs nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress samtycker du till att ta emot nyhetsbrev och annan marknadsföring digitalt. Här kan du läsa mer om samtycket samt hur GreenMerc hanterar dina personuppgifter.