GreenMerc i media

På GreenMerc är vi priviligerade att ha ett enastående team av framstående experter inom områdena för digitala tillgångar och finansteknik. Deras dedikation och passion för dessa ämnen är genuin.

Med en imponerande förmåga att presentera insikter och informativt innehåll, har vårt team blivit ett respekterat inslag i media som en tillförlitlig kunskapskälla.

📘 De är ofta efterfrågade för att dela sina perspektiv och expertis kring de senaste trenderna och innovationerna.

Ta en titt på några utvalda mediaframträdanden med våra experter:

Myndigheterna pressar kryptoaktörer: ”Kan innebära tydligare riktlinjer”

Martin Byström, finanschef Trijo, om läget för kryptovalutor

Banker portar kryptokunder: ”Många som drabbas”

Handlar du i kryptovalutor? Då ska du inte räkna med att få bli bankkund. – Det är många som drabbas, säger kryptoprofilen Totte Löfström, som själv fått nobben av banken SEB.

Kryptoexperten: Därför stänger Silvergate ner

Martin Byström, CFO på Trijo, om Silvergates kollaps och risksentimentet på kryptomarknaden

Experterna om bitcoin: ”En jättebra inflationshedge”

Samtidigt som banker går under och andra bankers aktiekurser dyker stiger kursen på bitcoin. Hur hänger detta ihop och hur ser framtiden för kryptovalutor ut? Det fokuserar vi på i detta avsnitt av EFN Marknad.

Experten: Hög korrelation mellan bitcoin och börsen framöver

Priset på bitcoin har fortsatt att åka störtlopp och nu närmar sig kursen årslägsta igen. Den oroliga världsmarknaden pressar valutan, och det kan bli ännu värre framöver

Kryptobörsen FTX har kraschat – vem är mannen bakom bolaget?

Nyligen kraschade kryptobörsen FTX. Totalt 33 miljarder kronor är det svajigt skötta amerikanska företaget skyldig sina 50 största fordringsägare. Hör samtal i Sveriges Radio med Totte Löfström, som skrivit boken "Så kan du bli rik på Bitcoin "och som varit VD för ett kryptovalutaföretag. Hör också Björn Jeffery, tech-analytiker på Svenska Dagbladet.

Intervju med Arvid Börje Ramberg, vd för fintechbolaget GreenMerc

#FEMSNABBA Börsvärlden möter Arvid Börje Ramberg, vd för fintechbolaget GreenMerc som nyligen förvärvade kryptobörsen Trijo.

Experterna om läget för kryptovalutorna

Enligt CNBC har värdet av kryptovalutor sjunkit med 2 000 miljarder dollar de senaste månaderna. Hur påverkar inflationen kryptovalutorna och kan rasen påverka förtroendet för blockkedjor i stort? Voister frågade en kryptoexpert och en sparekonom om vad det är som händer.

Kryptovärlden skakar: Så skyddar du dina pengar

Kollapsen i världens näst största kryptobörs har skakat om en hel marknad, och många riskerar att förlora stora belopp. Men det går att minska risken att drabbas. Bitcoinexperten Totte Löfström intervjuas i det här reportaget av SvD.

”Kryptovalutor ändrar världen lika mycket som internet”

Totte Löfström beskriver i den här debattartikeln hur bitcoin, och möjligheten att digitalt förflytta värden kommer förändra världen till det bättre.